Please Note: We are no longer using forums to facilitate standard support. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

{all_fields:admin} Broken

  1. I recently updated to GF Version 1.6.3.3

    Now the {all_fields:admin} does not output my admin labels when the notification is sent out. A fix would be greatly appreciated.

    Posted 3 years ago on Friday March 23, 2012 | Permalink
  2. We'll look into it but we haven't confirmed that this IS in fact broken yet or that a fix is needed. We'll update you as soon as we've had time to check it out properly.

    Posted 3 years ago on Saturday March 24, 2012 | Permalink
  3. Thanks for your reply. It was working fine before the update, no problems and now it doesnt. So its stands to reason...

    Posted 3 years ago on Monday March 26, 2012 | Permalink
  4. I downgraded to version 1.6.2 and its working again... for now.

    Posted 3 years ago on Monday March 26, 2012 | Permalink
  5. I am unable to replicate this issue using Gravity Forms v1.6.3.3.4. Fields using Admin Labels returned correctly when using the {all_fields:admin} merge tag.

    I would suggest testing with Gravity Forms v1.6.3.3.4 which was released today. If you still have an issue after doing so, get in touch with me directly with the information below.

    - URL of the site
    - WordPress admin login

    You can send this information to me directly at carl@rocketgenius.com and reference this forum post when doing so.

    Posted 3 years ago on Monday March 26, 2012 | Permalink
  6. I contacted Alex and sent him my form. He found the issue with Gravity Forms and sent me an updated fix.

    Posted 3 years ago on Wednesday March 28, 2012 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.

Support Tickets

Open A New Support Ticket
 Open A New Priority Support Ticket *

* Developer license holders only