Please Note: We are no longer using forums to facilitate standard support. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Multisite auto import for new site is not working

  1. Surbma
    Member

    I'm using this auto import function for months without any problem. Suddenly it gives me an error message, when I create a new site in the network and I go to the new site's admin:

    Warning: file_get_contents(http://premiumwp.hu/wp-content/uploads/gravityforms-import.xml) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/surbma/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/export.php on line 194

    In the location http://premiumwp.hu/wp-content/uploads/gravityforms-import.xml is a valid export file. After I refresh the admin, the warning message is gone. The form is not imported to the new site.

    I just refreshed to WP 3.3.

    Posted 3 years ago on Saturday January 7, 2012 | Permalink
  2. Hi, Surbma,

    The line 194 being referenced is when the import file is trying to be opened. Are the permissions on the file such that it can be opened for reading?

    Is the path in the wp-config for GF_IMPORT_FILE still valid? If so, it does sound like a permission issue since you see the file in the location where the error is complaining.

    Check your permissions on the file/folder and make sure you are able to read the file.

    Posted 3 years ago on Friday January 20, 2012 | Permalink
  3. Surbma
    Member

    Hi Dana,

    thank you for your reply! I've modified the permission as your recommendation and now I get the following error message:

    Warning: file_get_contents(http://premiumwp.hu/wp-content/uploads/gravityforms-import.xml) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/surbma/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/export.php on line 194

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/surbma/public_html/wp-content/plugins/gravityforms/export.php:194) in /home/surbma/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 866

    The admin page is even not loaded, it only shows this error message. When I refresh the page, the admin is loaded, but the form is not imported. Any other idea?

    Posted 3 years ago on Friday January 20, 2012 | Permalink
  4. Are you able to import directly using the XML file by going to Forms --> Import/Export --> Import Forms?

    If not, can you send me your import file so I can try it on my system just to eliminate there being something wrong with the file - dana@rocketgenius.com?

    I may need to get into your admin and take a look as well. If possible, can you email me an admin login to your site? Do not add any login info to this actual topic since everyone would see it.

    Posted 3 years ago on Friday January 20, 2012 | Permalink
  5. Surbma
    Member

    I am able to import the form using this exact file. It is now loacted here: http://premiumwp.hu/gravityforms.xml

    I don't want to give admin login to my site. Is it possible to tell me, what to do or what to see?

    Posted 3 years ago on Sunday January 29, 2012 | Permalink
  6. Hi, Peter,

    I realized I did not get back to you after your last update to this post. Were you able to get it working? I did test the xml file you provided and it imported correctly for me. If you haven't already, turning on debugging in your config file may provide more errors to narrow down the issue.

    Posted 3 years ago on Tuesday February 28, 2012 | Permalink

This topic has been resolved and has been closed to new replies.

Support Tickets

Open A New Support Ticket
 Open A New Priority Support Ticket *

* Developer license holders only