Please Note: We are no longer using forums to facilitate standard support. All support issues will be handled via email using our support ticket system. For more detailed information on this change, please see this blog post.

Problem with certain fields not showing

  1. Hello, I am working on a form that uses many different conditional logic statements. The problem I'm running into is that some of the fields that I have not specified to enable conditional logic are not showing up. For instance the captcha at the end of the form does not show up. There are many other fields that don't show up that are relied upon for other fields to show up. If anyone could help, that would be greatly appreciated.

    Posted 3 years ago on Wednesday January 18, 2012 | Permalink
  2. Richard Vav
    Administrator

    Hi, could you post a link to the page with your form on it so we can get a look at exactly is going on?

    Posted 3 years ago on Wednesday January 18, 2012 | Permalink
  3. Ok. http://www.caryinsurancegroup.com/get-a-quote/auto-insurance/
    I have it so that when you choose an option from "Type of quote you wish to receive", it branches to that series of questions.

    Posted 3 years ago on Wednesday January 18, 2012 | Permalink
  4. Have you checked for theme or plugin conflicts yet?

    http://www.gravityhelp.com/documentation/page/Testing_for_a_Theme/Plugin_Conflict

    Posted 3 years ago on Wednesday January 18, 2012 | Permalink
  5. Yes I have, and the error is still occurring

    Posted 3 years ago on Thursday January 19, 2012 | Permalink
  6. I have a problem similar to yours. Please help us!

    Posted 3 years ago on Thursday January 19, 2012 | Permalink
  7. I just started experiencing the same issue with conditional logic selections and the recaptcha field. I deleted the conditional fields that were problematic but the recaptcha field still won't show, neither will Really Simple CAPTCHA plugin and the honeypot selection.

    Already tested the theme and plugins, still no luck. It's wierd because forms I've made months ago on the same site work fine. Built a form last night for another site and it works fine to. Just this one I made today doesn't work.

    Here is the page in question: http://ngprint.com/home/offline/
    Here is a working one on the same site: http://ngprint.com/home/contact-us/

    Posted 2 years ago on Wednesday May 1, 2013 | Permalink
  8. Forget it. It's definitely a conditional logic issue. Just found the reCaptcha field some how got combined with a condition in another field. No idea how that happened. Well back into the code I go.

    Update: So I used section breaks (3) to convey info upon conditional logic setting. The captcha won't show if it's placed below even one of them. Is there a field option to just display instruction if a certain selection is made that won't compete with the captcha settings?

    Posted 2 years ago on Wednesday May 1, 2013 | Permalink

 

Support Tickets

Open A New Support Ticket
 Open A New Priority Support Ticket *

* Developer license holders only